Αύξησε τις παραγγελίες σου ώς και 60%

Βγάλε έξτρα χρήματα ως και 60% στο καθαρό κέρδος σας. Αφαιρέστε από πάνω σας όλα τα περιττά κόστη της παραγγελίας και της μεταφοράς και ασχοληθείτε με την επιχείρησή σας, — Το Ferto θα αναλάβει όλα τα υπόλοιπα.

Καταστήματα

Το επόμενο βήμα της
επιχείρησής σου.

Μπες στο μεγαλύτερο δίκτυο των νοτίων προαστίων και σύντομα της Αθήνας και ξεκίνα να πουλάς σε νέους πελάτες και να παραδίδεις σε λεπτά και όχι ώρες ούτε μέρες.

ferto+balakas+delivery
ferto+lesfleuristes+florist+delivery
ferto+faidon+delivery
ferto+ompakalis+delicatessen+delivery
ferto+canava+velonia+alcohol+coctail+delivery
ferto+Biobites+delivery
ferto+Voula+pharmacy+delivery
ferto+pame+pharmacy+delivery
ferto roupas butcher delicatesen delivery
ferto lagoudakis butcher delicatesen delivery
ferto+bunny+kiosk+market+delivery
ferto+Myminimarket+delivery
ferto+CigarsGalaxy+delivery
ferto+smile+kiosk+delivery
ferto-delivery

Aποστείλετε τις παραγγελίες του website σας με το Ferto σε 20 λεπτά

Χρησιμοποιώντας την εφαρμογή του Ferto για τα καταστήματα στον υπολογιστή σας ή στο tablet/κινητό σας, μπορείτε να καλέσετε έναν συνεργάτη διανομέα o οποίος θα παραλάβει την παραγγελία από την επιχείρησή σας και θα την παραδώσει με ασφάλεια και ταχύτητα στον τελικό προορισμό της.
Η διανομή των προϊόντων σας γίνεται γρήγορα, χωρίς άγχος διαχείρισης προσωπικού και εγγυημένα!

Μάθε περισσότερα

Η εμπειρία Ferto

Γνωρίζουμε ότι η εμπειρία των πελατών σου είναι ότι πιο σημαντικό για την επιχείρησή σου. Για τον λόγο αυτό φροντίζουμε για την κάθε λεπτομέρεια στην επιλογή και αξιολόγηση των οδηγών μας ώστε τα προϊόντα σου να φτάσουν όπως πρέπει και στην ώρα τους στον πελάτη σου.
Αυτή είναι η δέσμευσή μας σε σένα, 24/7.

Περισσότερη ανάπτυξη, λιγότερη προσπάθεια

Σταδιακά έως και 60% κέρδος από έξτρα παραγγελίες

Στις μέρες μας όλο και περισσότεροι προτιμούν την άνεση της κατ’ οίκον παράδοσης. Η εφαρμογή μας αγγίζει το 80% των καταναλωτών στα νότια προάστια και σύντομα σε όλη την Αθήνα. Το super market σου, το μανάβικό σου, το φαρμακείο σου θα είναι προσβάσιμο σε όλους! Millennials, γονείς, ακόμα και εταιρίες.

Νέοι πελάτες

Περισσότερο από το 50% των παραγγελιών είναι από νέους πελάτες

Όλος ο κατάλογος από τα προϊόντα σου βρίσκονται στο Ferto, με αυτό τον τρόπο οι πελάτες σου μπορούν να ανακαλύψουν το μανάβικο, φούρνο, φαρμακείο, περίπτερό σου και να παραγγείλουν. Εσύ απλά θα λάβεις την παραγγελία ήδη πληρωμένη.

Εμείς αναλαμβάνουμε τα δύσκολα

20 λεπτά μέσος χρόνος παράδοσης

Το δίκτυο διανομέων του Ferto θα φροντίσει να παραδώσει την παραγγελία σε περίπου 20 λεπτά. Τα προϊόντα σου θα παραδοθούν ακριβώς όπως τα ετοίμασες.

Πώς δουλεύει το Ferto

Προωθούμε το brand σου σε νέους πελάτες
Παρουσιάζουμε το μανάβικο, φούρνο, φαρμακείο, περίπτερό σου στην εφαρμογή με τον καλύτερο τρόπο.

1. Ο πελάτης παραγγέλνει

Ο πελάτης βρίσκει το κατάστημά σου στην εφαρμογή και στέλνει μια νέα παραγγελία.

Μάθε περισσότερα
  • βήμα 1.

2. Εσύ την ετοιμάζεις

Αποδέχεσαι μέσα από την εφαρμογή του καταστήματος την εισερχόμενη παραγγελία και την ετοιμάζεις.

Μάθε περισσότερα
  • βήμα 2.

3. Ο διανομέας την παραλαμβάνει

Μόλις είσαι έτοιμος ένας συνεργάτης διανομέας παραλαμβάνει την παραγγελία που ετοίμασες και την παραδίδει στον πελάτη. Αυτό ήταν!

Μάθε περισσότερα
  • βήμα 3.

Το επόμενο βήμα της επιχείρησής σου

Όλο και περισσότερα καταστήματα δουλεύουν με το Ferto για να παραδώσουν τοπικά τα προϊόντα τους. Μπες στο μεγαλύτερο δίκτυο των νοτίων προαστίων και σύντομα της Αθήνας και ξεκίνα να πουλάς σε νέους πελάτες και να παραδίδεις σε λεπτά και όχι ώρες ούτε μέρες.

Απόκτησε νέους πελάτες

Μεγάλωσε την βιτρίνα σου με ένα νέο digital μαγαζί μέσα στο Ferto app.

Επέκτεινε την ακτίνα του καταστήματός σου

Απέκτησε πρόσβαση σε γειτονιές μακριά από τον φυσικό σου χώρο.

Αύξησε τα έσοδά σου

Κατά μέσο όρο, οι επιχειρήσεις βλέπουν 50% αύξηση των παραγγελιών τους μετά την συνεργασία τους με το Ferto.

Το Ferto σε αριθμούς

Εσείς ξέρετε τα πάντα για την επιχείρησή σας. Το Ferto ξέρει καλά την διανομή. Βρείτε νέους πελάτες και αυξήστε τον τζίρο σας. Γίνετε μέλος του ολοένα και μεγαλύτερου δικτύου.

3%

Περισσότερα κέρδη

1+

Μέσος χρόνος παράδοσης

0K

Πελάτες στην διάθεσή σας

3%

Νέοι πελάτες

Έχετε ερωτήσεις; Έχουμε τις απαντήσεις.

Είμαστε δίπλα σου όποτε μας χρειαστείς, 24 ώρες την ημέρα, 7 μέρες την εβδομάδα. Δες αν σε καλύπτουν οι απαντήσεις μας και κάλεσε μας για όποια απορία έχεις.

Πώς δουλεύει η συνεργασία με το Ferto;

Η συνεργασία μας είναι αμοιβαία επωφελής! Μόλις συμπληρώσεις την εγγραφή σου και συγχρονίσεις τα προϊόντα σου, το κατάστημά σου θα ενεργοποιηθεί στην εφαρμογή και θα ξεκινήσεις να λαμβάνεις παραγγελίες. Δουλεύοντας με το Ferto θα έχεις μικρότερα έξοδα αποστολής των παραγγελιών σου. Δεν χρειάζεται να απασχολείς τους δικούς σου διανομείς ούτε χρειάζεται να είσαι πάνω από το τηλέφωνο.

To Ferto σε βοηθάει να αυξήσεις την πελατειακή σου βάση καθώς προβάλλει το κατάστημά σου σε νέους πελάτες. Ο στόχος του Ferto δεν ειναι να επηρεάσει την υπάρχουσα πελατειακή βάση αλλά να την αυξήσει. Οι παραγγελίες από το Ferto είναι πελάτες που δεν θα είχες πριν, πελάτες που είναι μακριά από την φυσική σου παρουσία, πελάτες που προτιμούν την παραγγελία μέσω της εφαρμογής και την ταχύτατη παράδοση στην πόρτα τους.

Ο στόχος του Ferto είναι να προσφέρει την μεγαλύτερη ποικιλία και ποιότητα καταστημάτων στους χρήστες του. Η συνεργασία με την επιχείρησή σου είναι ότι πιο σημαντικό για μας, μαζί θα δημιουργήσουμε τις συνθήκες για να αναπτυχθούμε. Δεν υπάρχει καμία κρυφή χρέωση, μπορείς ανά πάσα στιγμή να διακόψεις τη συνεργασία μας για οποιονδήποτε λόγο. Το κόστος του Ferto είναι μια μικρή προμήθεια οπότε και οι δύο κερδίζουμε μόνο όταν έχεις πολλές παραγγελίες.

Έχετε περισσότερες ερωτήσεις; Ας μιλήσουμε

Επικοινωνήστε μαζί μας. Είτε πρόκειται για μια απλή ερώτηση είτε για να αναφέρετε ένα πρόβλημα, ή απλά αν θέλετε να μιλήσετε με κάποιον απο το Ferto.

Καλέστε μας; +30 21 1199 5441